SIDENE ER UNDER

OPPDATERING

GOD DESIGN BLIR LAGT MERKE TIL...


Mokka Design drives av Monica Hansen, utdannet typograf og grafisk formgiver. Min overbevisning er at det unike blir lagt merke til, og at design derfor er av stor betydning i kommunikasjon med markedet, uansett hvilket marked man opererer i.


Vi mennesker har en medfødt formsans som er en viktig del av hvordan vi tyder visuell informasjon. Valg av fonter og farger kan  for eksempel få et produkt til å oppfattes  som søtt, klassisk, nostalgisk, seriøst, røft eller moderne.


For å lykkes med markedsføringen av ditt produkt eller din tjeneste, må du ofte tenke nytt og annerledes. Økende konkurranse og stadig mer bevisste kunder gjør at visuell kommunikasjon blir svært viktig for hvordan du lykkes med din kommunikasjon til markedet.


Med stor kompetanse, lang fartstid og et nyttig nettverk av samarbeidsparntere kan Mokka Design hjelpe deg å gjøre den forandringer du trenger for å nå ut med ditt budskap.


Som frittstående designer jobber jeg tett med kundene mine. Personlig oppfølging gir trygghet, som igjen skaper rom for gode løsninger.

Kontaktinformasjon:


Mokka Design

Telefon 41 413  413

Epost  monica@mokkadesign.no


Du kan også følge Mokka Design

på Facebook: www.facebook.com/mokkadesign.no

  1. LOGO / GRAFISK PROFIL

  2. MAGASINER

  3. BROSJYRER

  4. BØKER

  5. ÅRSBERETNINGER

  6. EMBALLASJE

  7. BOKOMSLAG

  8. CD COVER

  9. MESSEMATRIELL